Ракиен казан в Хасково, винарска изба в Ивайловград и община

...
Ракиен казан в Хасково, винарска изба в Ивайловград и община
Коментари Харесай

След проверки: Глобиха ракиен казан, винарска изба и община Харманли

Ракиен котел в Хасково, винарска маза в Ивайловград и община Харманли са санкционирани за неподдържане на пречиствателни уреди в техническа и експлоатационна редовност и неосигуряване на непрекъсната естествената употреба, оповестиха от Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) в Хасково в доклад за активността на институцията през месеците януари и февруари.

Имуществените наказания по наказателните постановления са в размер по 500 лева  През интервала са осъществени 174 инспекции на 152 обекта. В рамките на осъществения надзор са дадени 125 наставления за премахване на установени нарушавания.

Съставени са 10 акта, издадени са 14 наказателни постановления на обща стойност 21 650 лева Санкциониран с две наказателни постановления - за 2000 лева и за 2500 лева, е Топлоелектрическа централа " Марица 3 " - Димитровград за изпускане на отпадни води, които не дават отговор на самостоятелните емисионни ограничавания от Комплексното позволение при осъществен личен мониторинг за месеци от 2021 година

Издадени са и три наказателни постановления от по 3000 лв. по Закона за запазване на околната среда на " Ай Си Джи Би " - София - компанията строител на " Междусистемната газова връзка Гърция-България ", за несъблюдение на условия от решение на Министерството на околната среда и водите, както и за несъблюдение на наставление.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР