Ракетни системи, предназначени за прехващане на самолети и пристигащи ракети,

...
Ракетни системи, предназначени за прехващане на самолети и пристигащи ракети,
Коментари Харесай

Руски ПВО системи кацат по покривите на Москва

Ракетни системи, предопределени за прехващане на самолети и идващи ракети, наподобява са ситуирани на покрива на няколко отбранителни и административни здания в центъра на Москва, което е сигнал, че Кремъл се приготвя за евентуална, въпреки и малко евентуална, офанзива против съветската столица .

Това заяви в. " Гардиън ".

Снимки, оповестени в обществените медии в четвъртък, демонстрират, че ракетна система " Панцир " е  поставена на покрива на осеметажна постройка , употребена от съветското министерство на защитата край река Москва.
 Противовъздушна отбрана комплексът
Противовъздушна отбрана комплексът " Панцир - 1 " охранява Новосибирск

Той е част от обновяването на защитата на Русия

На друго видео се вижда по какъв начин системата за противовъздушна защита е качена на покрива на просветителна постройка в московския квартал " Таганка ", на 1,5 благи югоизточно от Кремъл.

Системите с дребен и междинен обхват на деяние се употребяват за отбрана против самолети, хеликоптери и крилати ракети. Руските военни обявиха, че те могат да се употребяват и против по-малки цели , като да вземем за пример военни и търговски безпилотни летателни апарати, които станаха повсеместни на бойното поле, откогато Владимир Путин стартира широкомащабната си инвазия през февруари.

Снимки на ракетните системи в Москва се появиха ден преди западните представители на защитата да се срещнат във военновъздушната база " Рамщайн " в Германия, с цел да договорят нов пакет военна помощ за Украйна , който може да включва даване на тежки танкове.

Съединени американски щати към този момент дадоха обещание близо 2 милиарда $ спомагателна военна помощ за Украйна, в това число система за противовъздушна защита " Пейтриът ", предопределена да пази украинските градове от съветски ракети.

Но съветски публични лица насочиха предизвестия преди срещата, пробвайки се да разубедят страните от НАТО да дават по-модерни оръжия , потвърждавайки, че те могат да провокират нуклеарен спор.

" Поражението на нуклеарна мощ в стандартна война може да предизвика началото на нуклеарна война ", написа Дмитрий Медведев, някогашният президент, който се трансформира във водещ ястреб като заместник-председател на съветския съвет за сигурност.

Руски военни представители не потвърдиха незабавно инсталирането на ракетните системи. Няколко съветски медии обаче също оповестиха за разполагането на ракетни системи с огромен обхват С-400 в Москва през последните седмици. Системите S-400 и Pantsir-S1 постоянно се употребяват в тандем.
 Русия разположи зенитни комплекси „ Панцир ” в Арктика
Русия разположи зенитни комплекси „ Панцир ” в Арктика

Москва възнамерява да дислоцира и изтребители, с цел да усили военното си наличие

Ракетните системи се появиха вследствие на съветската бомбардировъчна акция, която употребява ракети и безпилотни самолети, с цел да нападна украински градове и инфраструктура, което докара до десетки жертви в цялата страна. Миналата седмица съветска противокорабна балистична ракета Х-22 удари жилищен блок в украинския град Днипро , при което починаха 45 души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР