Ракетната и ядрената програма на Северна Корея трябва да бъдат

...
Ракетната и ядрената програма на Северна Корея трябва да бъдат
Коментари Харесай

Русия: Ракетната и ядрената програма на Северна Корея трябва да бъдат прекратени

Ракетната и нуклеарната стратегия на Северна Корея би трябвало да бъдат прекъснати, а проблемите на Корейския полуостров би трябвало да бъдат решение по кротичък път, съобщи във вторник непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя след консултациите в Съвета по сигурност, предава ТАСС, представена от „ Фокус "

„ Ние призоваваме за цялостно съблюдаване на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Пхенян би трябвало да прекрати тези стратегии ", акцентира Небензя.

Същевременно той посочи, че „ членовете на Съвета за сигурност би трябвало да търсят спокойно, дипломатическо и политическо решение на казуса на Корейския полуостров ".

„ Ние сме срещу осъществяването на ракетни тествания от страна на Северна Корея, само че както нееднократно сме отбелязвали, опитите да се позволи въпросът на Корейския полуостров посредством наказания и напън са неефективни. Този път няма да ни даде стремежи резултат. Освен това този метод не планува опция за започване на градивни договаряния с Пхенян ", добави непрекъснатият представител.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР