Рахийм Стърлинг вярва, че ще остане дълго време в отбора

...
Рахийм Стърлинг вярва, че ще остане дълго време в отбора
Коментари Харесай

Стърлинг: Винаги съм мечтал да играя извън Англия

Рахийм Стърлинг има вяра, че ще остане дълго време в тима на Манчестър Сити, само че не отписа бъдеща опция да заиграе отвън Острова. Английският нападател, който завоюва пет трофея с Ман Сити, откогато дебаркира през 2015-а година, удължи контракта си с клуба от „ Етихад”, като актуалният му договор завършва през лятото на 2023-а година.

„ Ако би трябвало да направя преглед до момента, се усещам ужасно тук. Обичам Манчестър и играя в един от най-хубавите тимове в света. Смятам, че ще остана дълго време. Никога не знае какво ще стане в бъдеще. Все още съм млад и се любувам на всяка минута”, приказва №7 на Сити пред английско списание.

„ Докато растях, фантазията ми бе да играя някъде в чужбина. Ще бъде хубаво да приключиш подготовка, да се прибереш у дома, да седнеш в градината и да вечеряш”, продължи той.

Острието на „ гражданите” удостовери, че обожава да играе футбол, когато температурата на въздуха е сред 17 и 18 градуса. Същевременно той се пошегува, отписвайки разновидността да заиграе в Германия, поради езиковата преграда.

„ Слушам от време на време Лерой Сане и Илкай Гюндоган, когато си приказват. Нямам концепция по какъв начин се схващат. Казвам им, че това не е език и не се схваща нищо”, приключи Стърлинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР