Рафаел Надал записа най-добрия си старт на сезон до момента

...
Рафаел Надал записа най-добрия си старт на сезон до момента
Коментари Харесай

След 4 седмици отсъствие: Рафаел Надал отново стъпи на тенис корта!

Рафаел Надал записа най-хубавия си старт на сезон досега в своята кариера, спечелвайки 21 поредни мача, а в допълнение на това добави три трофеи към витрината си, една от които беше рекордния трофей от Шлема, който Матадора завоюва в Мелбърн по време на Откритото състезание на Австралия. Испанецът беше непобеден единствено допреди няколко дни, когато ненадейно позволи загуба на финала в Индиън Уелс от Тейлър Фриц, а провалянето докара след себе си още отрицателни вести за Рафа. Оказа се, че по време на финала той е изпитвал мощни болки в региона на гърдите, които са му пречели да диша.

Впоследствие обаче бе открито, че контузията на някогашния номер едно е надалеч по-сериозна, като след обзор при Анхел Луис Которо излиза наяве, че манакорецът е получил фрактура на реброто и ще му се наложи да бъде отвън игра сред 4 и 6 седмици. Така Надал беше заставен да се отдръпна от шампионатите в Монте Карло и Барселона, само че зарадва почитателите си, откакто неотдавна разгласи, че ще се включи на Мастърса в Мадрид, където се възнамерява да изиграе дебютния си дуел на 4-ти май.

Днес пък пристигнаха още чудесни вести от страна на Рафа, тъй като стана ясно, че е провел първа подготовка на корта в последните четири седмици и също така самичък показа, че е необикновено още веднъж да стъпи на клея.

Hoy tras 4 semanas sin pisar una pista de tenis, primer entrenamiento suave
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР