Рафаел Надал никога не е криел страстта си към голфа

...
Рафаел Надал никога не е криел страстта си към голфа
Коментари Харесай

Шампионът си е шампион: Рафаел Надал със страхотно представяне в турнир по голф

Рафаел Надал в никакъв случай не е криел пристрастеността си към голфа и постоянно е споделял по какъв начин има намерение да се отдаде по-сериозно на джентълменската игра, когато се откаже от тениса. Испанецът може да се похвали със забележителен хендикап от 0.3, който малко на брой дилетанти биха могли да реализират и Рафа нееднократно е побеждавал професионални състезатели на игрището.

В момента ибериецът се любува на неотдавна завоюваната 21-ва купа от Големия шлем и реши да се впусне в следващо предизвикателство, откакто взе присъединяване в полу-професионалния шампионат по голф на Балеарските острови. Там Матадора образно сподели, че огромният първенец може да се оправи на висота във всяко едно занятие и съумя да доближи до второ място в конкуренцията, изпреварвайки единствено с един удар директния си съперник за въпросната позиция.

Манакорецът приключи с резултат от общо седем удара над пара и нямаше късмет да се конкурира с крайния победител Федерико Паес, чиито отлични изяви му разрешиха да приключи с преднина от цели 12 удара и към този момент умерено може да споделя на своите другари, че е победил един от най-великите спортисти на нашето време, въпреки че го стори в напълно друга област от мощната такава за Надал.

⛳ ha acabado segundo el Campeonato de Balears de golf Mid-Amateur, en categoría masculina, que se ha disputado este fin de semana en el Club de Golf Alcanada.


— Deportes_DM (@deportes_dm)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР