Рафаел Надал демонстрира, че се отнася много сериозно към подготовката

...
Рафаел Надал демонстрира, че се отнася много сериозно към подготовката
Коментари Харесай

Рафаел Надал вече тренира в „Берси“


Рафаел Надал показва, че се отнася доста съществено към подготовката си за последните два шампионата от сезона. Днес испанецът организира първа подготовка в фамозната парижка зала „ Берси “, където идната седмица ще се организира Rolex Paris Masters.

Световният №2 не е играл от Laver Cup насам, където се изяви на двойки с Роджър Федерер в последния мач от кариерата на Маестрото. Ден по-късно Надал се отдръпна от шампионата в Лондон, като аргументите за това бяха ново усложняване на травмата в коремните мускули, както и желанието му да бъде до брачната половинка си в последните седмици от нейната бременност.

Сега обаче рекордьорът по трофеи от Големия шлем още веднъж е на корта в устрема си да приключи мощно годината, която му донесе два „ мейджър “ трофея. Предстоящото присъединяване на Надал на Rolex Paris Masters ще бъде девето за него, като той към момента не е триумфирал с купата в Берси. Най-добрият резултат на испанеца датира от дебюта му през 2007, когато стигна до финала, само че загуби от Давид Налбандиян. При последните си две присъединяване Надал игра на полуфиналите, където бе отстранен от Денис Шаповалов и Александър Зверев.

Тазгодишното издание на Мастърс шампионата в Париж ще се организира от 31 октомври до 6 ноември, а жребият за главната скица ще бъде изтеглен в събота (29 октомври) от 13:00 ч. българско време.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР