Радостин Василев подава сигнал за конфликт на интереси на служебния

...
Радостин Василев подава сигнал за конфликт на интереси на служебния
Коментари Харесай

Радостин Василев подава сигнал за конфликт на интереси на Весела Лечева

Радостин Василев подава сигнал за спор на ползи на служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева . Това оповестиха от пресцентъра на " Продължаваме промяната ".

От Политическа партия изясняват, че сигналът е във връзка това, че Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на директорски орган.

В качеството си на министър на младежта и спорта инициира прекачване на неподвижен парцел от Министерство на младежта и спорта към Национална спортна база, а точно Стрелбищен комплекс “Гео Милев ”. Този комплекс се употребява от федерация “Български стрелкови съюз ”, чийто ръководител и представляващ е Весела Лечева.

Освен това тя предлага на Министерски съвет да трансферира 3 милиона лв. на ММС от централен бюджет и след това от ММС към НСБ за ремонт на стрелковия комплекс, който се употребява от Български стрелкови съюз, представляван от Весела Лечева. Контролът по разходване на средствата е предоставен на Весела Лечева, т.е. тя ще управлява сама себе си , допълват още от Политическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР