Радослав Колев е много смел, хладнокръвен, безпощаден. Няма нещо, което

...
Радослав Колев е много смел, хладнокръвен, безпощаден. Няма нещо, което
Коментари Харесай

Нападан от Радослав Колев мъж се страхува да отиде на работа

„ Радослав Колев е доста самоуверен, невъзмутим, безмилостен. Няма нещо, което да го трогне " - това споделя пред Тихомир Каменов, който преди четири години е бил пребиван грубо от избягалия пандизчия.

 
„ Той е нечовечен садист. Ако попадне някой на него и го заплаши, може би ще е податлив да направи същото, каквото направи с мен и Румен ”, на мнение е Тихомир Каменов.
 
През 2014 година, след скандал, Колев умъртвил с особена свирепост компютърния експерт от Национална агенция за приходите Румен Шопов. По това време двамата с Шопов и Каменов били съквартиранти.

 
„ Когато се прибрах, всички порти бяха затворени, което не беше обикновено. Тогава се появи Радослав от вътрешната страна, от хола. И сподели да вляза и да седна, тъй като те са от 4-то районно и желаят да ми зададат няколко въпроса за Румен. Аз ги помолих да се легитимират, те не го направиха и тогава Радослав скочи и стартира да ми нанася ударите. По главата, по лицето и по тялото... Първо с ръце, след това с нож и чук... Имам една огромна дупка в главата, която ми е от чука. Успя да ми счупи черепа. Всички белези са ми спомен от него ”, прибавя Тихомир Каменов.

 
След всичко претърпяно, Тихомир събрал сили и се изправил против Радослав в съда. Разпознал го, дал показания и Колев е наказан. Тихомир се успокоил, когато Радослав влезнал зад решетките. През април обаче Радослав Колев избяга от Централния Софийски затвор дружно Владимир Пелов. „ Няколко пъти не ходя на работа. Крия се, тъй като не знам какво може да ми се случи ”, споделя Тихомир.
 
Радослав Колев е наказан на 26 години затвор за ликвидиране и опит за ликвидиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР