Радев и Борисов говорят с едни и същи тези, относно

...
Радев и Борисов говорят с едни и същи тези, относно
Коментари Харесай

Филип Попов: БСП действа в интерес на България и българските граждани

Радев и Борисов приказват с едни и същи тези, по отношение на изкуствено основаната конспирация, че България въоръжава Украйна

„ Нашето изрично мнение е, че би трябвало да се продължат договарянията с „ Газпром ” и ние вършим всичко допустимо държавното управление да върви в тази посока. По отношение компенсацията за цените на газта, ние предлагаме да се обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения. Това е един от механизмите, с които можем да овладеем високите цени. ” Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов и добави, че различна доставка на газ е допустима, само че е въпрос на какви цени и по какъв начин би се компенсирала разликата.

Попов разяснява и част от другите оферти на социалистите. Левицата предлага да се понижи Данък добавена стойност върху контролираните артикули, като гориво и медикаменти. От Българска социалистическа партия ще упорстват да се резервира и 60/40 мярката за бизнеса, както и компенсацията от 300 лева за мегаватчас, а също по този начин и понижено Данък добавена стойност за енергоносителите. „ Тези неща могат да се изпълнят и преди актуализацията на бюджета, естествено след сериозен разбор от страна на финансовото министерство ”, добави заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “.

Той бе безапелационен, че от Българска социалистическа партия имат доста ясна позиция, която неведнъж са повторили. „ Ние сме срещу въоръжаването, на която и да е отстраните във войната ”, акцентира депутатът от левицата.

„ България като страна неведнъж е заявила отношението си към войната. Ние оказваме помощ на всички бежанци, които бягат от спора и идват на наша територия ”, националният представител от левицата.

По думите му Българска социалистическа партия работи в полза на България и българските жители, а обществото не желае ние да влизаме директно в този спор.

В умозаключение Филип Попов разяснява и сходството в някои от позициите на Радев и Борисов. „ Не знам дали са се прегърнали, само че в действителност приказват с едни и същи тези, а насаждането в България на тази изкуствено основана конспирация, че въоръжаваме Украйна е неуместно ”, довърши социалистът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР