Радан Кънев бил на западния бряг, в СДС ставали трансджендър

...
Радан Кънев бил на западния бряг, в СДС ставали трансджендър
Коментари Харесай

Радан плюе коалиционните си партньори той бил на Западния бряг, а СДС трансджендър фашисти

Радан Кънев бил на западния бряг, в Съюз на демократичните сили ставали трансджендър фашисти. Бившият лидер на ДСБ оплю някогашния си съдружен сътрудник Лукарски, че желал да премине на другия бряг. Кънев нарочи някогашните си съдружни сътрудници от Съюз на демократичните сили фашисти поради желанието им да поемат консервативно-патриотичен курс, който да ги приближи до НФСБ и да улесни едно бъдещо обединение.
Именно новия завой ще разискват през днешния ден седесарите на Национален съвет на партията, който се чака да бъде много парещ поради отпора на старите седесари, прецизира Канал 3.
По този мотив някогашният водач на ДСБ, който сякаш се беше отказал от политиката, само че реши да кацне в новата дясна абревиатура Демократична България, съобщи, по bTV, че самият той се намира " на западния бряг на българската политика ", до момента в който Лукарски желал да премине оттатък при фашистите и това била разликата сред тях.
" Част от управлението, в лицето на настоящия му ръководител (Божидар Лукарски), желае да премине на другия бряг на реката – на властническия шовинизъм, т.е. да извърши една трансджендър промяна в политиката, като направи от Съюз на демократичните сили фашистка партия ", отсече Кънев по bTV.
За себе си Радан Кънев сподели, че " му е късно да става фашист ", само че очевидно не му е късно да опитва следващо крушение с следващия десен план с другарите му от ръководещото болшинство в 43 Народно събрание Атанас Атанасов и Христо Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР