Работя за второ дете, Алек иска сестричка или братче, време

...
Работя за второ дете, Алек иска сестричка или братче, време
Коментари Харесай

Биляна Гавазова работи за второ дете

Работя за второ дете, Алек желае сестричка или братче, време е, а и към този момент съм на 41 години. Така дава отговор на сътрудниците си журналистката Биляна Гавазова на въпроса с какво има намерение да се занимава, откакто напусна bTV напълно скоро.

„ Не желая да оставам с едно дете. Мисля, че в този момент му е времето. Докато бях болна от ковид, разбрах, че в действителност най-вече желая да имам щастливо семейство. И по този начин взех решение, че няма какво да гyбя, в случай че малко си умря и измисля друго, с което да се занимавам “, споделя Гавазова.

41-годишната журналистка е мюсюлманка, а мъжът до нея Тодор Христов - християнин. Двамата почитат и двата празника. Малко преди началото на пандемията, двамата събират родата за женитба, като гражданският брак е подписан преди този момент. Появата на дребния Алек отсрочила венчавката, която се случила малко преди затварянето ни по къщите поради пандемията.

Съпругът на Гавазова се занимава с компютри, а единствено преди месеци е почнал и различен бизнес има магазин за обзавеждане на бани и кухни. Журналистката също оказва помощ на мъжа си Тодор, който има брат близнак Хрисим. Заедно със сестра си Елмира компанията ще се събере за Великден у родителите на Гавазова Сергей и Северина, а след това и в дома на свекървата Ани. Откакто напусна Би Ти Ви, брюнетката си почива, както в никакъв случай преди. Първо отиде на екскурзия в Испания със брачна половинка си, а по-късно стартира да готви всеки ден, като пускаше фотоси в инстаграма си от кулинарните си осъществявания. „ Нещо се (с)готви “, бе последното ѝ стори от барбекю в градината, което почитателите видяха.

Преди да се събере с мъжа си Тодор, родената в Шумен журналистка изживява разлъка с дългогодишна връзка. „ Бях изпаднала в дупка, в която нищо не ми се правеше. Отидох да пребивавам при сестра ми, с нея преодолях всичко “, споделя Биляна.

Христов се появява в точното време, като в началото били единствено другари, защото се движат в обща компания в Шумен. Но Тодор демонстрира самообладание и малко след началото на любовта им заживяват двамата като семейство, написа таблоидът „ България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР