Работници на ОП Зелени системи“ започнаха миене на всички основни

...
Работници на ОП Зелени системи“ започнаха миене на всички основни
Коментари Харесай

Мият основните улици във Велико Търново

Работници на Оперативна програма „ Зелени системи “ започнаха миене на всички съществени улици на територията на град Велико Търново.
 ulizi1  ulizi
Над 60 чиновници на предприятието завършват процеса по събиране и транспортиране на хранилище инертните материали, останали върху уличните платна след зимното опесъчаване срещу обледяване.

7 водоноски и 30 служащи от понеделник мият улиците от най-високите елементи на града. Няколко групи стартират по едно и също време работа от „ Картала “, улиците към стадион „ Ивайло “ и в кварталите „ Бузлуджа “ и „ Колю Фичето “.След това хигиенизирането ще продължи в Зона “В “, централна градска част, кварталите „ Асенов “ и „ Чолаковци “.

Освен това служащите на „ Зелени системи “ ще правят и профилактични инспекции на към този момент почистените от тях шахти за събиране на повърхностните води.

Графикът за миене на улиците е координиран с графика на компаниите, на които е предоставено частичното поправяне на уличните настилки, върху които има нарушение целостта на настилките след края на зимният сезон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР