Работна среща с директорите на ОДМВР се проведе в Апелативен

...
Работна среща с директорите на ОДМВР се проведе в Апелативен
Коментари Харесай

Проведоха работна среща с директорите на ОДМВР в Апелативен район Варна

Работна среща с шефовете на ОДМВР се организира в Апелативен регион Варна. Основна тематика беше организацията за провеждането на изборите за народни представители в 48-о Народно заседание и противопоставяне на закононарушения против изборните права на жителите. 

Заместник основният секретар основен комисар Станимир Станев проведe работната среща за Апелативен регион Варна с шефовете на ОДМВР – Варна, ОДМВР – Шумен, ОДМВР – Търговище, ОДМВР – Разград, ОДМВР – Добрич и ОДМВР - Силистра. Участваха началниците на прилежащите им районни ръководства, на отделите на престъпна, икономическа и охранителна полиция, пътна полиция и следствие към ОДМВР. Присъстваха и заместител административните ръководители на Окръжните прокуратури в Апелативния регион.

Работните заседания се организират по заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев. Основната им цел е разискването на въпроси, свързани със основаването на организация за провеждането на изборите за народни представители в 48-о Народно заседание и противопоставяне на закононарушения против изборните права на жителите. Други акценти са резултатите от предварителната защита и противодействието на стандартната престъпност, положението на пътнотранспортния травматизъм, активността по следствие на закононарушения - провокации и установени недостатъци на стадия на досъдебните производства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР