Работи се по отстраняване на щетите върху преградното съоръжение на

...
Работи се по отстраняване на щетите върху преградното съоръжение на
Коментари Харесай

Властта пусна снимки как ремонтира Великата българска оградa

" Работи се по премахване на вредите върху преградното оборудване на българо-турската граница в региона на Малко Търново, породени в резултат на значителни превалявания. "
 Дъжд за следващ път отнесе Великата българска ограда  Валери Симеонов за Великата българска ограда: Така ще бъде и отсега нататък, това не са жълтите павета
Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация в Бургас. От администрацията настояват, че " голямото количество вода, земна, листна и дървесна маса и камъни са развалили дребен сектор от общо 127-те километра преградно оборудване на територията на област Бургас. "

" Областната администрация има подписан контракт с компания, която дава отговор за поддръжката на граничното оборудване. Същата неотложно е стартирала работа по възобновяване на засегнатия сектор. Докато текат ремонтните действия сигурността е обезпечена " - настояват още от Областната администрация.



Същевременно " заради проявения медиен интерес " пресцентърът на Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси от " възстановителните действия за премахване на повредата на възпрепятстващото оборудване в региона на Малко Търново. "

До привършване на работата на екипите на място остава непрекъснат наряд на „ Гранична полиция “, твърдят и от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Великата българска ограда, както беше наречено оборудването от някогашния вицепремиер Валери Симеонов, излезе прекомерно безценен план, като парите за него, по гледище на Обединените патриоти, бяха раздадени без публични поръчки. За общо 132-та километра защитно оборудване, цената на километър ограда, с прилежащите ѝ пътни сектори, излиза към 1.3 млн. лева на километър.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР