Работещите в транспортния сектор ще трябва от следващия месец да

...
Работещите в транспортния сектор ще трябва от следващия месец да
Коментари Харесай

Ню Йорк задължава работещите в транспортния сектор да се ваксинират

Работещите в транспортния бранш ще би трябвало от идващия месец да се имунизират против ковид или да се тестват всяка седмица, съобщи губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо, представен от Ройтерс.

Новата мярка, подбудена от опасенията по отношение на разпространяването на разновидността Делта на ковид, ще се отнася за чиновниците на службите, отговарящи за мостовете, влаковете и пристанищата в щата Ню Йорк.

На брифинг Куомо прикани питейните заведения, заведенията за хранене и други браншове на частния бизнес да обмислят дали да не позволяват единствено имунизирани клиенти. Той даде образец с театрално-концертната зала " Рейдио Сити мюзик Хол " в Манхатън, за която сподели, че е разпродала изцяло билетите за редица представления, откакто оповестила, че ще позволява единствено имунизирана аудитория.

Според Куомо имунизациите може да станат наложителни и за работещите в домовете за възрастни и за учителите, в случай че обстановката с новите случаи не се усъвършенства.

" Ако искаш да учиш децата ми, мисля, че би трябвало да си имунизиран ", съобщи Куомо и добави, че до началото на новата образователна година след няколко седмици учебните заведения бързо би трябвало да приготвят ограничения за имунизиране и проучване на учителите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР