Работещите родители ще трябва да броят средно хилядарка за лятна

...
Работещите родители ще трябва да броят средно хилядарка за лятна
Коментари Харесай

Пригответе си хилядарка, ако искате детето ви да...

Работещите родители ще би трябвало да броят приблизително хилядарка за лятна занималня на децата си, в случай че баба, дядо или комшийката не могат да ги гледат през ваканцията, написа „ Монитор “. Срещу тази сума детските центрове ще забавляват хлапетата с разнообразни игри и ще им оказват помощ да затвърдят образователния материал.

Целодневното посещаване в занималня в столицата за един месец излиза сред 230 и 380 лева Ваканцията на учениците от 1-ви до 4-ти клас стартира с деня на детето и продължава до 15 септември. Това значи, че родителите ще би трябвало да подготвят сред 700 и 1200 лева за занималнята през целия интервал. В таксите обаче не са включени обядът на хлапетата, ежедневни екскурзии, визити в кина, галерии, театри или пък разнообразни спортове. Това води до доста повишение на сумата, която родителите ще би трябвало да заделят за тяхното дете.

В един от центровете в столицата малчугани ще могат да играят на национална топка или сляпа баба, да скачат на въже и ластик и да затвърждават материала по български език и литература и по математика против 250 лева на месец. Ако майките не съумеят да подготвят нещо за обяд на децата си, ще би трябвало да доплащат
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР