Работата на правителството дава много възможности за внасяне на вот

...
Работата на правителството дава много възможности за внасяне на вот
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Работата на правителството дава много примери за корупция

Работата на държавното управление дава доста благоприятни условия за внасяне на избор на съмнение. Примери за корупция има доста.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев по Нова тв. Той изясни, че парламентарната група на левицата ще разиска и внесе избор на съмнение по тематиката корупция. „ Един избор би трябвало да бъде доста съществено необорим като претекстове, искане и спор в зала “, добави той.

Според него огромна тематика в последните седмици е била до каква степен е нужен конгрес на Българска социалистическа партия. „ Реакцията на ГЕРБ сподели, че сме на прав път. Това, което разчитаме, е по-скоро боязън от тяхна страна. Българска социалистическа партия се съобщи по доста безапелационен метод като опция и сложи своето виждане бранш по бранш за това, че България може да има различен вид политика в стопанската система, опазването на здравето, образованието “, сподели още националният представител.

Бойчев е на мнение, че сме пропуснали европредседателството да стане национална идея. „ Неговата подготовка се фиксира върху публични поръчки за ремонта на НДК. Това Българска социалистическа партия ли го направи? Беше писък до небесата, когато казахме, че има нецелево изхарчени средства. Оказа се, че и прокуратурата повдигна обвиняване “, напомни той.

„ Тепърва ще демонстрираме по какъв начин се ръководи страната и по какъв начин се харчат обществените средства. Това е един от огромните проблеми и ще посочваме образци от разнообразни сфери “, сподели още Бойчев.

„ Българска социалистическа партия излезе по-силна от този Конгрес. Дори реакцията на ГЕРБ е задоволителна, с цел да се види това. Този конгрес беше призован, с цел да покажем нашата опция “, добави Жельо Бойчев. Той изясни, че до в този момент бюджетът се внася в Народно събрание, в границите на две седмици се организира някакъв спор и среднощни гласувания, а най-важният закон за хората остава на назад във времето. „ Сега слагаме началото на един диалог по това какво предлагаме ние, а там има решение за всеки български жител “, акцентира той. По неговите думи решенията на Конгреса са били признати съвсем единомислещо.

„ Искаме да покажем, че България има различен път за развиване, по-голям стопански напредък от този, по-справедлива данъчно-осигурителна система и най-големите тематики в страната могат да имат различен вид и метод на финансиране – опазването на здравето и образованието “, съобщи Бойчев. Той добави, че е похвално решението на държавното управление да даде малко повече пари, тъй като ръководството на ГЕРБ се е характеризирало с минимум пари за обучение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР