“Работата на парламента е лоша, защото това НС излъчи този

...
“Работата на парламента е лоша, защото това НС излъчи този
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Всеки ден управление на този кабинет е национална трагедия

“Работата на Народното събрание е неприятна, тъй като това Народно събрание излъчи този кабинет, който носи единствено нещастия на страната. Всеки един ден ръководство на този кабинет е национална покруса. ” Това сподели водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов в ефира на bTV.

“Този кабинет има косвена виновност за нещастието по морето. Те не вземат ограничения, с цел да се спре противозаконната сеч и противозаконното тсроителство. Политиката на това държавно управление повтаря политиката на всички държавни управления от последните 30 години. Тази политика включва унищожаването на естествените запаси на България. В последните 34 години имаме спад на анселението с една трета. В България е основана политическа преграда и единствено ние успяхме да я пробием. В България не се основават партии, а политически планове. Тези хора сполучливо ограбваха страната в последните 34 години, значи не са глупави. Тогава остава те да работят целеустремено и с ясни цели. В България няма държавност. България е квази-държава, територия ”, разгласи още той.

По думите му “Възраждане ” отново ще поискат  оставката на държавното управление на следващия ден.

“Ние постоянно сме подкрепяли положителните законопроекти. Така сме правили постоянно. Ние сме извънредно градивни. Със сигурност няма да гласуваме измененията в Конституцията. Хората, които сътвориха чувството за корупция и безотговорност, в този момент желаят да вършат правосъдна промяна ”, сподели още Костадинов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР