Работа за София продължава, заяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова

...
Работа за София продължава, заяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

Фандъкова е готова да пусне пракове и градинки за децата

Работа за София продължава, съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Днес Фандъкова и министърът на районното развиване и блогоустройството Петя Аврамова ревизират построяването на разширението на столичния околовръстен път.

Столичният градоначалник разкри и по какви стратегически планове се работи и каква е готовността за старта им от Общината.

"Развитието на града би трябвало да продължава, само че би трябвало да се съобразим и със обстановката ", сподели Фандъкова. "Една доста натоварена улица е "Шишман " и поради това разговарях с районния кмет Трайчо Трайков и взехме решение да не я затваряме за ремонт, с цел да не блокираме работата на дребните магазинчета отвън изключителното състояние ", изясни тя.

Участъкът от бул. "България ", който стартира да се ремонтира от на следващия ден, би трябвало да завърши за 20 дни, само че всичко зависи от времето, стана ясно от думите на Фандъкова.

Предвижда се средствата за настоящи поправки да бъдат понижени. "В тази обстановка всеки се лишава с нещо. Ние ще се лишим с част от средствата за дребни улици. Предвижда се те да са по-малко със 7 млн. лева ", сподели кметът на София.

"Сега считам с актуализацията на бюджета, че ще можем да си подсигуряваме годината, само че ще ни би трябвало и втора актуализация и тя ще е след юли месец ", разяснява Фандъкова.

Относно по кое време ще се отворят парковете и градините, Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска разкри, че огромната ѝ болежка са точно децата и по тази причина тя разкри, че е направена подготовка и в случай че се реши ще може единствено родители с деца да излизат в избрани часове. Тя разясни, че няма никой да пусне без да пита, тъй като не желае обвинявания, че е причина за нови инфектирани.

Относно синята и зелената зона за паркиране в София, кметът на столицата разкри, че ще се работи седмица за седмица.Към момента зоните няма да работят до 26 април. Фандъкова разкри, че е притискана от нейните сътрудници най-малко синята зона да работи, тъй като е безпорядък в центъра на града.

Градоначалникът разкри, че все още към този момент София няма зам. - кмет по екологията и до десетина дни ще стане явен кой ще е новият.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР