Р усия ще продължи "твърдо" да защитава националните си интереси,

...
Р усия ще продължи "твърдо" да защитава националните си интереси,
Коментари Харесай

Путин: Русия ще защитава твърдо интересите си

Р усия ще продължи "твърдо " да пази националните си ползи, съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин при отбелязването на успеха над нацистите, съобщи Франс прес.

Русия брани неуморно интернационалното право. В същото време ние ще пазиме твърдо нашите национални ползи и ще подсигуряваме сигурността на нашия народ, сподели той пред стотици военни в парадни униформи, издигнати на Червения площад.

"Надеждната гаранция за това са доблестните въоръжени сили на Русия, наследници на бойците на успеха ", сподели още Путин, представен от ТАСС.

"И, несъмнено, нашата взаимна работа за развиването на страната, за благополучието на съветските фамилии ", добави съветският президент.

Той подсети, че във всяка семейство свято се пази паметта за хората, които са отвоювали успеха. Ние постоянно ще се гордеем с техния героизъм, акцентира Путин.

"Слава на народа победител! Честит празник! Честит Ден на Великата победа! Ура! ". С тези думи президентът приключи речта си. Военните елементи на Червения площад му дадоха отговор с гръмогласно трикратно "ура ". След това стартира представителната част на парада по случай Деня на успеха над нацистка Германия.

Над 12 000 души и 190 военни машини и системи участваха в парада след речта на Путин в наличието на публични лица и ветерани за обичайния церемониал, отбелязващ успеха над нацистите през Втората международна война, добавя Франс прес.

Тържествата по случай 9 май в Русия с военни паради в основните градове на страната са миг на патриотично единство в памет на близо 20-те милиона руски жители, изгубили живота си във военния спор. Според института за изследване на обществото мнение ВЦИОМ за 69 на 100 от руснаците това е най-големият празник през годината, показва Агенция Франс Прес.



"За мен и фамилията ми това е отбелязване на победа на съветския народ. Горди сме, помним и почитаме нашите близки и нашите храбри бойци ", сподели пред Агенция Франс Прес Юлия във Владивосток.

Владимир Путин, който е над 20 години във властта, трансформира 9 май в център на политическата си мощност, възхвалявайки саможертвата на руските жители и постоянно обвинявайки западните си съперници в исторически антируски "реваншизъм ", като се пробват да омаловажат ролята на Съюз на съветските социалистически републики в разгрома на Адолф Хитлер, показва Франс прес.

"Съветския народ съблюдава свещената си клетва, отбрани родината и освободи европейските страни от кафявата чума ", съобщи през днешния ден съветският президент.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Звездна нощ. Влюбени на скамейка в парка. Младежът: - Виж, обичана! Падаща звезда! Пожелай си нещо! - Искам да се омъжа за теб! - Ааа,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте кои са теОт позиция на диететиката някои от комбинациите въобще не са подходящиЗасега няма арестуваниСистемата на Colonial Pipeline обезпечава 45% от доставките на гориво за източната част на САЩУрсула фон дер Лайен прикани Съединени американски щати да разрешат износа на ваксини за по-бедните страниСтърджън предизвести английския министър председател да не се пробва да блокира втори референдум за самостоятелност на ШотландияЛекарството е отстранено от рецептурника на здравното министерство, защото е открито, че е " безрезултатно " Няма пострадалиЗаема поста шеф на Генералния щаб на Българската войска в интервала 2002-2006 г.Според Захариева сегашната политическа обстановка в България не вдъхва оптимизъмНие в залата видяхме за какво и кой изкомандва групата на " ИТН " Лесно за развъждане и с характер на типичен домакински любим, декоративното прасенце се подрежда измежду най-сладките, чаровни и мечтани домашни любимци.Хората с имунитет също така няма да се карантиниратОще като дете изненадва преподавателите си със своите научни и математически познанияТир се обърн
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР