Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на сингъл на турнира

...
Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на сингъл на турнира
Коментари Харесай

Пьотр Нестеров е на четвъртфиналите на турнира в Кувейт

Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на сингъл на шампионата на ITF категория М15 в Захра (Кувейт). Националът за Купа „ Дейвис " победи със 7:6(3), Алистър Грей от Англия. Срещата продължи 2 часа и 11 минути.

Нестеров избави три сетбола при 4:5 в първия сет и съумя да стигне до тайбрек. В него завоюва със 7:3 точки. Българинът поведе с 4:1 във втория сет, само че позволи поврат, като при 5:4 Грей сервираше за триумфа във втората част и даже стигна до сетбол, само че не съумя да се възползва, а българинът продължи серията си и затвори мача с три следващи извоювани гейма.

Така Нестеров реализира 14-а победа в последните си 15 мача във веригата на Световната федерация ITF в Кувейт, където завоюва два шампионата от същия сан още веднъж в Ал Захра в края на октомври и при започване на ноември. За място на полуфиналите той чака третия подложен Реми Бертола (Швейцария).

В конкуренцията на двойки Нестеров и Александър Бакши (Грузия), номер 4 в схемата, излизат по-късно през днешния ден следобяд на четвъртфиналите против нидерландците Елгин Хублал и Деней Васерман.

Участието на Пьотр Нестеров на шампионата се реализира с поддръжката на EGT.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР