Путин се провали в постигане на стратегическите цели в рамките

...
Путин се провали в постигане на стратегическите цели в рамките
Коментари Харесай

Шаламанов: Позитивният изход от войната минава през ясна позиция, че Украйна ще бъде част от ЕС

Путин се провали в реализиране на стратегическите цели в границите на два-три дни да смени държавното управление в Киев с марионетно, което да стартира развой " денацификация ", което значи избиване на всички хора, които избират свободата пред подчинението на Русия, които избират Европейски Съюз пред това Украйна да се трансформира в Беларус, това съобщи в " Денят стартира " някогашният длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1917
По думите му позитивният излаз от тази война минава през ясна позиция на Европейски Съюз, че Украйна ще бъде част от Европейския съюз и ще има проект за възобновяване и резистентност на Украйна, с цел да може хората да реализират това, за което през днешния ден дават живота си и Русия в никакъв случай повече да не може да унищожава украински градове.

Според Шаламанов бързо участие на Украйна в Европейски Съюз е допустимо, поради и изказването на немския канцлер, че за съюза е почнало ново летоброене.

Бившият длъжностен министър на защитата сложи акцент върху изказването на премиера Кирил Петков, че България ще има действителен спешен щаб - краткотраен междуведомствен ситуационен център по рецесията. За страната ни е нужно всеобхватно обмисляне, тъй като когато Европейски Съюз излъчва готовността Украйна да бъде възобновена, ние също би трябвало да се включим в това възобновяване.

Шаламанов е безапелационен, че точно Европейският съюз е гаранцията, че Русия няма да бъде заплашвана от Европа.

България ще може да закупи нова военна техника, а наличната у нас руска техника ще бъде изведена от приложимост. " Парламентът ще отговори с механизъм за финансиране - с фонд за превъоръжаване и устойчива защита, по който към този момент работим в " Демократична България " и който ще внесем за разискване в съдружен формат още в края на идната седмица ", добави специалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР