Путин не иска война с НАТО и ще се ограничи

...
Путин не иска война с НАТО и ще се ограничи
Коментари Харесай

Американското разузнаване: Путин не иска война с НАТО и ще се ограничи до „асиметрични мерки“

Путин не желае война с НАТО и ще се ограничи до асиметрични ограничения. Както оповестява „ Европейска истина “, това се показва в оповестения отчет на американското разузнаване.

Разузнаването твърди, че войната против Украйна е довела до огромни проблеми за Русия, само че тя към момента остава постоянен и кадърен противник, пробва се да смекчи последствията от глобите върху стопанската система си и укрепва връзките с основни съперници на Съединени американски щати и Съединени американски щати. Запад като цяло – Китай, Иран и КНДР, което е огромно предизвикателство за Запада.

Според констатациите на разследващата общественост Москва съвсем несъмнено не желае директна военна борба с НАТО и ще се ограничи до „ асиметрични действия “, които съгласно нейните калкулации няма да преминат тази граница.

„ Президентът Владимир Путин евентуално счита, че Русия е осуетила опитите на Украйна да си върне обилни територии, че неговите калкулации за победа в тази война работят и че западната, по-специално американската помощ за Украйна е лимитирана, изключително на фона на войната сред Израел и Хамас “, се споделя в документа.

Разузнаването показва, че тясното икономическо съдействие с Пекин обезпечава на Русия огромен пазар за продажба на сила и други запаси.

А също и по-голяма отбрана от бъдещи наказания и мощен сътрудник за противопоставяне на Съединените щати.

Русия съумя да пренасочи огромен дял от износа на нефт по море и е евентуално огромна част от него да се продава на цени, по-високи от тавана на цените на Г-7, с помощта на съдействието с незападни сътрудници и тъй като цените са се повишили през последната година.

Разузнаването счита, че Москва ще продължи да употребява „ всички налични запаси на държавната “ власт, с цел да прокарва своите ползи и опити да подкопае въздействието на Съединените щати и съдружниците, макар че е откъсната от западните пазари и технологии и бягството на „ човешки капитал “ ще бъде предизвикателство за него.

„ Това може да варира от потребление на сила за налагане на съдействие и намаляване на западното единение във връзка с Украйна до военно заплашване от страна на сигурността, злонамерено въздействие, кибер интервенции, шпионаж и разнообразни уловки “, отбелязва американската разследваща общественост.

По-рано литовското разузнаване изрази оценки, че Русия може да води война в Украйна минимум две години.

„ Британското разузнаване съобщи, че Руската федерация употребява ирански дронове, с цел да предотврати офанзиви против свои кораби.

Източник – Европейская истина, /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР