Публикуването на откъси от нова книга за управлението на Доналд

...
Публикуването на откъси от нова книга за управлението на Доналд
Коментари Харесай

Тръмп не искал и не очаквал да стане президент

Публикуването на фрагменти от нова книга за ръководството на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила - първо от английския в. "Гардиън ", а след това от сп. "Ню Йорк " - притегли вниманието към избухливи сведения за междуособици и учредителен безпорядък в сърцето на американската президентска институция. Книгата "Огън и гняв: Белият дом на Тръмп от вътрешната страна " на някогашния коментатор на "Гардиън " Майкъл Улф, която излиза на пазара идващия вторник, разказва любопитни подмолни обстановки.

От книгата излиза наяве, че някогашният началник на акцията на Тръмп и пълководец в Белия дом Стивън Банън счита за "предателска " и "непатриотична " скандалната среща на Доналд Тръмп младши, зетя на Тръмп Джаред Къшнър и Пол Манафорд с руснаци, предлагащи злепоставяща информация за Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила, през юни 2016 година в "Тръмп тауър ".

Книгата обаче съдържа и други непредвидени разкрития, като това, че никой от акцията на Тръмп не е очаквал той да завоюва президентските избори, а самият Тръмп, както и множеството хора в щаба му, гледал на присъединяване си в конкуренцията като на трамплин за кариера в малкия екран или политиката. Според Улф актуалната първа дама Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила била ужасена от вероятността за победа на брачна половинка си. Когато в нощта след изборите станало ясно, че Тръмп в действителност печели пред Клинтън и отива в Белия дом, Мелания избухнала в сълзи и то не от наслада. Директорът по връзките на първата дама отхвърли тези изказвания и сподели, че книгата трябвало да се продава на щанда за преоценена фантастика.

Според Улф дъщерята на президента Иванка Тръмп и шурей му Джаред Къшнър били сключили договорка кой от тях един ден да се кандидатира за президент. Иванка хранела очаквания първата жена президент на Съединени американски щати да е не Хилари Клинтън, а тя.

В фрагментите, стигнали до медиите, се твърди, че във вътрешните битки постоянно взела участие група, включваща Къшнър, Иванка и стопански консултант Гари Кон, която се противопоставяла на клика отпред с Банън. Улф цитира съветника по националната сигурност на президента Ричард Никсън, Хенри Кисинджър, съгласно който "Това е война сред евреи и неевреи ", написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР