Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра

...
Публикуваме най-четените и харесвани коментари тази седмица. Този коментар събра
Коментари Харесай

Коментар №3 на седмицата: Поздрави от ГЕРБ: Глупаво е, но смело напред

Публикуваме най-четените и харесвани мнения тази седмица. Този коментар събра над 6000 ваши прочитания в Actualno.com.

Да бъде налаган мораториум върху цените на тока и водата е " доста неуместно ". Това съобщи някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Делян Добрев единствено преди ден пред Нова телевизия.

" Два пъти на нас ни е предлаган подобен мораториум и ние сме го отхвърляли, тъй като това не е пазарно решение. Според мен е доста неуместно " - думи на Добрев, касаещи времето на ръководството на ГЕРБ.

Но когато Добрев беше запитан по какъв начин като е толкоз групово, в този момент ГЕРБ го предлага, отговорът беше: " Ами, то апели за мораториум се чуваха от ръководещата коалиция предходните дни. В този смисъл тя (бел. ред. - Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ) е направила това, което желаят ръководещите ".

КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ, ГОСПОДА И ГОСПОЖИ ОТ ПРОМЯНАТА

След години наред по медиите и след какви ли не бисери, този ме остави мълчалив. Не за друго, ами тъй като към този момент не останаха безусловно никакви граници даже в признанията в каква действителност живеем. Реалността на безконечната класика в киното " От малоумен по-глупав ", единствено че в измерение на интелигентността на българския гласоподавател!

Да обобщим! Енергийният специалист на ГЕРБ не го питат дали партията да предложи мораториум за цената на тока. Христоматиен образец по какъв начин партията, която ни ръководи толкоз години, взема такова жизненоважно значение не на база експертиза, а на друга база. Каква друга - полза, само че не за обществото.

Дали това е единственият образец за работата на ГЕРБ? Не знам - най-малко до момента аз такова непосредствено самопризнание като това на Добрев не бях чувал. Дали при другите партии е по този начин? Също няма непосредствено самопризнание. Има обаче едно непогрешимо измерение - резултат! След като България е най-ниско в най-важните ранглисти в Европейски Съюз, като да вземем за пример по стандарт на живот, защо въобще си приказваме?! Ако няма смяна в резултата, всички типове смяната да вървят....

КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ, ГОСПОДА И ГОСПОЖИ ОТ ПРОМЯНАТА

Колкото и да е наивно, концепцията на съществуването на политиците е да съумяват посредством своето виждане да вършат живота на всички ни по-добър. Но никой към този момент не има вяра, че те съществуват поради това. И евентуално е доста неуместно даже да пиша за образеца с Делян Добрев, тъй като такива неща се одобряват за обществена загадка - един тип, абе подобен е животът. Но към момента не мога да се примиря, че е подобен - а вие?

Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР