Ко-домакините на The View“ критикуват католическата вяра на кикъра на

...
Ко-домакините на The View“ критикуват католическата вяра на кикъра на
Коментари Харесай

Домакините на „The View“ се разтоварват върху кикъра на Chiefs за „подобна на култ“ католическа вяра, казва, че се нуждае от терапия

Ко-домакините на „ The View “ подлагат на критика католическата религия на кикъра на Kansas City Chiefs Харисън Бъткър на Четвъртък, казвайки, че религиозните възгледи на спортиста се съпоставят с „ сходни на фетиш и екстремистки религии в Близкия изток “ и му предлагат да отиде на терапия.

Панелистите прибавиха към реакцията, която Бъткър има получи за неотдавнашната си встъпителна тирада в частен католически лицей в Канзас, в която той разпространява обичайните си католически полезности, подлага на критика LGBTQ общността и президента Байдън и пази призванието на брачната половинка си като „ хазаин “.

„ Ако употребявате това, с цел да потискате хората или да ги държите надолу, вие не ходите с Исус “, сподели ко-водещият Сара Хейнс.

Участниците в „ The View “ направиха разнообразни фотоси на речта на Бъткър и религиозната религия по време на сегмента, макар че ко-домакинът Уупи Голдбърг се открои, като отбрани правото му да показва убежденията си.

Ко-водещият на „ The...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР