Публикуваха първа снимка на жената, която напада хора в столичния

...
Публикуваха първа снимка на жената, която напада хора в столичния
Коментари Харесай

Ужасът в София: Жената с бокса, която напада минувачи в гръб, продължава да вилнее. Пострадали разказват, че...

Публикуваха първа фотография на дамата, която атакува хора в столичния квартал „ Младост “.

Непозната най-малко за потърпевшите жена ги атакува изцяло ненадейно, аз персонално приказвах най-малко с десетина потърпевши и всички от тях описват по какъв начин просто си вървят по улицата и в идващия миг получават удар в тил или биват извикани, обръщат се и дамата ги удря изцяло ненадейно, без никакво предизвестие, написа БЛИЦ.бг.

Хората се тормозят да приказват, две дами обаче описаха по Нова тв какво им се е случило, без да бъде разкритасамоличността им, защото се тормозят, че тази жена към момента е на на независимост и би могла още веднъж да ги срещна някъде по улицата, добави тя.

Пресичах тук на светофара и чаках да пресекаи внезапно една жена мина и ме удари, до момента в който бях в тил. Аз не чаках, изплаших се, естествено, имах шанс, че тогава светна зелено, с цел да мога да пресека и избягах.

След това отидох да си изчакам рейса на спирката и с периферията си видях по какъв начин тази жена идва към спирката и още веднъж атакува още едно момиче по същия метод, както мен в тил, изрита я в кръста, и момичето, естествено, се уплаши.

Тогава един възрастен човек й се развика да се маха, а дамата сподели, че той няма да й споделя какво да прави тя, описа потърпевша.

Скоро преди седмица някъде, както си отивах към работа, бях с колата и минавайки около „ Младост 1 “, я видях, вървешком си, т.е. тя към момента се намира някъде на улицата тук, добави дамата.

По групите това, което видях, има много потърпевши по същия метод. Тя удря в тил, хората се стряскат, дори някъде бях прочела, че с бокс е блъснала едно момиче, доста такива произшествия има, казадруга жена.

Засега няма информация дали са взети ограничения за залавянето и обезвреждането на нападателката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР