Публикация в социалните медии от Лорънс Фокс се разследва от

...
Публикация в социалните медии от Лорънс Фокс се разследва от
Коментари Харесай

Полицията разследва туит на Лорънс Фокс „под полата“

Публикация в обществените медии от Лорънс Фокс се проверява от полицията по отношение на „ закононарушение под полата “.

Вече изтритият туит, оповестен на Вторник включваше компрометиращ облик на Нариндер Каур, ефирен оператор, който се появява постоянно в Good Morning Britain и GB News. Публикацията остана в акаунта на Fox, до момента в който не беше изтрита в четвъртък.

Публикувайки в X, Каур удостовери, че към този момент е „ въпрос на полицията “ и сподели, че изображението е „ невъобразимо унизително “, до момента в който благодари на хората в платформа за обществени медии за тяхната поддръжка.

„ Знам, че хората споделят да не се усещам неловко и унизено, само че аз съм. Толкова съм необикновено смутен, че хората гледат интимните ми елементи и се смеят. Това е невъобразимо унизително “, сподели тя.

Приятел на водещата сподели пред Mirror: „ Нариндер постоянно е била гласна по въпроси, които я вълнуват и макар че е търпяла ужасяваща противоположна реакция преди, тя в никакъв случай не е очаквала да стане цел на такива жес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР