Публично-частната инициатива Експортен хъб България ще подкрепи 15 местни компании

...
Публично-частната инициатива Експортен хъб България ще подкрепи 15 местни компании
Коментари Харесай

Експортният хъб стартира през януари със серия обучения на 15 фирми

Публично-частната самодейност Експортен хъб България ще поддържа 15 локални компании да развият експортния си капацитет. Това ще стане с обучителна експортна стратегия EXPO1, която ще им помогне да намерят нови пазари посредством сeсии с теоретична и практическа част. Програмата стартира на 11 януари, оповестиха от Агенцията за дребния и междинен бизнес.

Избраните компании са Кардинал Байтс, Биостайл, Ентегра, ТехноЛогика, Инокс, Автоматизация на дискретното произвеждане, Сингъл Селд, Европак България М, Конвой-Уорлд, Дейзи Тех, Елджой, Пирос, Аяли груп, Инова, Айкхорн и ко.

Всяка компания ще има опция да се възползва от лекциите на едни от най-изявените български мениджъри и представители на академичната общественост у нас, като в същото време ментори с богат опит в експортната активност ще я направляват по пътя към нейната интернационализация.

Практическата част ще бъде под формата на уъркшоп и ще включва разглеждането на действителни проблеми, с които се сблъскват предприятията в своята активност, както и техники, които да им оказват помощ за подобряването на работния развой. Освен обучителни сесии, представителите на бизнеса ще могат да вземат присъединяване и в редица събития с интернационален темперамент за реализиране на контакти и създаване на партньорства.

Лекциите ще показват тематиките за артикул, опаковка и имидж – съгласно съответния пазар, цифров маркетинг, правни пазарни рамки, финанси, превоз и логистика, финансиране на външнотърговски покупко-продажби, експортно обезпечаване, презентационни умения, интернационалните и характерни за избраните страни, PR и обществени мрежи, просвета и връзка при работа с клиенти, развиване на човешкия запас и тактика при рецесия.

Под егидата на Експортен хъб България се провеждат събития в страната с интернационален темперамент, като цялостна информация може да откриете на формалния уебсайт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР