Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един елементарен тест, който ще разкрие каква е същността ви. Само би трябвало да откриете кой е ключът на името ви, благодарение на фотографията.
 Какъв е ключът на името ти и какво разкрива той за теб (СНИМКА)

Всички знаем израза „ Всеки си идва с името “, пишат от dama.bg. Дали, тъй като сме родени покрай огромен празник или покрай рожден ден на непосредствен човек, постоянно носим име, което не е инцидентно. Но какво значат имената ни? Какво разкриват те за нас? Представяме ви елементарен метод да разберете, като сметнете сбора от буквите на името си. Пример: ГЕРГАНА: 4+6+8+4+1+5+1=29=2+9=11=1+1=2

Ключ 1. Изкуство и егоцентризъм
Имена: Ангел, Георги, Весела, Христина, Десислава, Станимир, Таня, Христо
Те са самоуверени, честолюбиви и амбициозни. Имат афинитет към изкуствата и елементарно се трансформират в експерти в работната си среда. Те са горделиви и егоцентрични. Обичат да преобладават в връзките си с другите, само че са великодушни, което съумява да омилостиви близките. Не обичат рецензията и да бъдат на друга позиция от лидерската. Обичат да са център на внимание, забавни са им спорните теории.
Подходящи специалности: спортисти, охранители, публицисти, шоумени, откриватели.

Ключ 2. Емоция и вътрешен глас
Имена: Лидия, Цветелин, Даниел, Нина, Росица, Галя, Мариана
Те са извънредно чувствителни и интуитивни. Обичат фамилията си и имат потребност от поддръжката на околните си, с цел да се осъществят във всяка сфера. Не са вманиачени в триумфа и постоянно нямат нужното самочувствие. Предпочитат да не притеглят ненужно внимание, до момента в който не пристигна техният час. Лесно се сработват с сътрудниците си и не се тормозят от новата си работа.
Подходящи специалности: обществена активност, благотворителни фондации, администрации, хотелиерство

Ключ 3. Късмет и свободолюбивост
Имена: Даниела, Татяна, Елена, Михаил, Илияна, Екатерина, Симеон
Те са артистични и обичат да се изявяват. Отличават се от тълпата и постоянно наподобяват несериозни. Понякога не съумяват да развиват капацитета си, тъй като са прекомерно разсеяни. За тях са значими връзките с околните им. Не обичат да са на високи постове, тъй като те са свързани с огромна отговорност. Изключително занимателни са и гледат на живота като на една огромна смешка. Обичат рисковете и поради това избират сфери, в които има малко тръпка.
Подходящи специалности: педагози, драматурзи, адвокати, медици, химици, строители, спортисти Ключ

4. Трудолюбие и разсъдък
Имена: Петър, Мира, Кирил, Венета, Емил, Ива
Те обичат да възнамеряват и постоянно обмислят дейностите си. Не обичат прибързаните решения и прекомерно ексцентричните отзиви. Работят качествено и поемат отговорност. Не се опасяват от доста работа. Не се оплакват и могат да работят при всевъзможни условия. Могат да реализират триумф в сфери, в които би трябвало да се демонстрира самообладание и непримиримост.
Подходящи специалности: преподаватели, актьори, политици, оператори, музиканти

Ключ 5. Сладкодумие и изострен разум
Имена: Ивайло, Александра, Юлияна, Веселин, Лъчезар, Йоана, Виктория
Те са съвършените оратори. Могат да измислят решение на всеки проблем и да дадат отговор на всеки въпрос. Учат се бързо и обичат артистичните сфери на реализация. Често не довършват започнатото, защото са нетърпеливи. Не се плашат от измененията и от претрупан работен ден.
Подходящи специалности: публицисти, писатели, шоумени, сценаристи, преподаватели

Ключ 6. Артистичност и изкуство
Имена: Ани, Теодора, Катерина, Вяра, Красимира, Цветомир
Романтични, чаровни, артистични. Така най-лесно можем да опишем хората в тази група. Могат да бъдат невероятни актьори, само че би трябвало да бъдат побутнати, с цел да реализиран триумф. Имат доста другари, тъй като не обичат разногласията. Добри парламентьори са и обичат да раздават правораздаване. Те не са предопределени за тежки кариери и сиво всекидневие.
Подходящи специалности: дизайнери, цветари, архитекти, артисти, фризьори

Ключ 7. Интуиция и прозорливост
Имена: Мирослав, Валентина, Борис, Цвета, Мария, Слави, Катя
Те усещат извънредно добре страстите в другите, даже когато се пробват да ги скрият. Те са самотници и обичат да се развиват самостоятелно. Не обичат слабостите и незнанието, положителни манипулатори са и са мощни персони.
Подходящи специалности: композитори, художници, поети, писатели, психолози, компютърни експерти

Ключ 8. Ръководител
Имена: Андрей, Любомира, Юлия, Невена, Мая, Венцислав, Спас
Те са мощни и енергични. Целенасочени са и знаят какво желаят. Никога не се отхвърлят и не жалят сили и средства, с цел да реализиран задачите си. Нямат потребност от настойник, могат да се оправят с всяка обстановка и обичат да преобладават над всеки. Умеят да се изкачват в йерархията и да вдъхват почит в близките.
Подходящи специалности: архитекти, съдии, прокурори, бизнесмени

Ключ 9. Предводител
Имена: Албена, Лилия, Милен, Димитър, Ивелина, Радослав, Евгения Често са сприхави и импулсивни. Амбициозни са и стимулирани и обичат да довършват всичко, което стартират. Могат да бъдат егоисти или да се раздават до дъно – всичко зависи от близките. Щедри са и имат богата обща просвета.
Подходящи специалности: инженери, хирурзи, мотиватори, спортисти

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР