Психологът Росен Йордзанов, който е бивш зам.-директор на Института по

...
Психологът Росен Йордзанов, който е бивш зам.-директор на Института по
Коментари Харесай

Психолог: Протестен ексхибиционизъм и институционална перверзия в Партийния дом

Психологът Росен Йордзанов, който е някогашен зам.-директор на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, дефинира като
" протестен ексхибиционизъм ", " институционална импотентност " и " бутафорна перверзия " вчерашното развиване в постройка на Народното събрание (бившия партиен дом). Протестиращи медицински експерти бяха оставени от Националната работа за защита да пренощуват в една от залите в нощта на четвъртък против петък. Рано сутринта в петък напрежението сред протестиращите и защитата ескалира като една от протестиращите излезе през прозореца на перваза с риск за живота си.

Психологът разяснява развиването на събитията в изявление за Би Ти Ви.

" Аз съм компрометиран от това, което се случи. Не считам, че в днешно време в една цивилизована страна сходно държание е възможно. Недопустимо е да се позволяват сходни обстановки ", съобщи Йорданов като подлага на критика както държанието на протестиращите, по този начин и на службата за защита.

Коментара му вижте във видеото. В края му е коментарът на Йорданов за езика на тялото на президента на Русия Владимир Путин при изказването му с турския президент реджеп Ердоган.
10:38, 07 мар 20, 11
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР