Психологът Росен Йорданов нарече постъпката на медицинските сестри, които се

...
Психологът Росен Йорданов нарече постъпката на медицинските сестри, които се
Коментари Харесай

Психолог: Вчера видяхме протестен ексхибиционизъм и институционална импотентност

Психологът Росен Йорданов назова постъпката на медицинските сестри, които се качиха на прозорците на някогашния Партиен дом, „ протестен ексхибиционизъм “.

„ След това станахме очевидци на институционална импотентност и най-после се получи една бутафорна перверзия “, сподели той в предаването „ Тази събота “ по БТВ. „ Омерзен съм от това, че цялата тази картина сътвори едно доста неприятно чувство за неприятен усет, ниска просвета и представление “, добави психологът.

Сестрите, барикадирали се в Партийния дом: До тази обстановка ни докара неглижирането, не отчаянието

„ Аз съм компрометиран от това, което се случи. Не считам, че в днешно време в една цивилизована страна сходно държание е възможно. Недопустимо е да се позволяват сходни обстановки “, на мнение е Росен Йорданов. Той попита каква е работата на шефа на НСО да се катери по прозорците и по какъв начин са могли да позволен да не изведат медицинските сестри от постройката. По думите му дейностите на чиновниците на НСО не са офанзива, а беззащитност.

Експерт: Чудо е, че барикадирането на сестрите приключи без случай

Йорданов бе безапелационен, че в създалата се обстановка не е имало „ издънка “ на психолозите, а на службите. „ Няма по какъв начин да се позволява хора да основават спешна обстановка. Обидно е към всички българи “, изрази възмущението си психологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР