Психично болен син е убил баща си при семейна свада

...
Психично болен син е убил баща си при семейна свада
Коментари Харесай

Психопат уби баща си в Батак

Психично болен наследник е умъртвил татко си при фамилна кавга в Батак, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов, представен от "Фокус ". 55-годишният мъж, направил убийството, е арестуван от чиновници на Районното ръководство на полицията в Пещера.

Сигналът за скандал и побой бил подаден късно нощес от родственици на умрелия мъж, живеещи на прилежащия етаж в къща, намираща се в Батак. Незабавно към мястото бил ориентиран автопатрул на локалния полицейски сектор. Униформените реагирали неотложно и пристигайки открили, че 55-годишният батачанин П.Г. е нанесъл побой на 85-годишния си татко.

В резултат на множеството удари възрастният мъж е умрял. Извършителят, който е психологично болен е арестуван неотложно, а за случая е известен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. П.Г. е настанен в Държавната психиатрична болница в регионалния град.

Трупът на убития е превозен за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в болничното заведение в Пазарджик. На мястото е осъществен оглед и е формирано полицейско произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР