Псевдопсихоложката Алекс Гърдева от Ергенът“ вече има гадже. След като

...
Псевдопсихоложката Алекс Гърдева от Ергенът“ вече има гадже. След като
Коментари Харесай

„Великата“ Алекс от „Ергенът“ си плаща за секс! Толкова е красива и добра, че без пари гаджето й не ще да я оправя

Псевдопсихоложката Алекс Гърдева от „ Ергенът “ към този момент има гадже. След като Виктор не пожела да бъде с нея, тя си откри полов сътрудник, само че вместо мъж, в леглото й се оказа момче.

35-годишната хипнотерапевтка има връзка с 18-годишен младеж на име Живко и е от Бургас. Той е брат на чалга певицата Лидия.

Александра безусловно си купува секса с него. Постоянно му плащала всички кафета, на които ходели, всички почивки, даже му давала джобни пари като на наследник. В подмяна той я ощастливявал в леглото.

Алекс по принцип си пада по по-млади мъже и го сподели в „ Ергенът “. Виктор е с 3 години по-млад от нея, само че тя го искаше сред краката си.

Причината Гърдева да не може да си откри мъж за женитба е извънредно неприятният й темперамент. Тя обичала да командва всички към себе си и единствено някой да не е на нейното мнение, започвала да спори с часове. Затова съвсем никой в предаването не я понасяше.

Алекс разполага с положителни финансови благоприятни условия, припечелени от престоя й в Испания, където е била стрийптизьорка. Затова в този момент може да си разреши да устоя възпитаник, който задоволява половите й потребности.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР