Прясното и кисело мляко със собствена марка K-Classic, които компанията

...
Прясното и кисело мляко със собствена марка K-Classic, които компанията
Коментари Харесай

Kaufland работи с над 30 BG производители на храни за своите марки

Пряснот  о и кисело мляко със лична марка K-Classic, които компанията предлага на българския пазар, са напълно от родни производители

Веригата магазини Kaufland развива интензивно и надгражда непрекъснато богатото си портфолио от лични марки хранителни и нехранителни артикули на интернационално равнище. Хранителните покриват всички продуктови категории и всеки ценови клас, като компанията държи продуктите, типични за българския пазар, измежду които кисело и прясно мляко, да бъдат създадени в България, от локални производители, с цел да се резервира достоверният усет.

Такa общо 26 продукта на 6 към този момент наложени лични марки на Kaufland се създават от родни производители за българския пазар. Прясното и кисело мляко с марката K-Classic, които компанията предлага на локалния ни пазар, да вземем за пример, са напълно родно произвеждане. Бройката се добавя и от артикули като айран, крема сирене, месни свински специалитети, три типа трапезна вода и 8 типа безалкохолни питиета под марката San Terra, олио и други.

Kaufland България ще продължи да обогатява портфолиото си от лични марки артикули с достоверен български усет на локалния пазар. Компанията ще предложи лична марка качествено прясно месо, а напълно скоро следва да показа и първата си национална лична линия хранителни артикули единствено от български производители. Така родните производители, които работят по личните марки на веригата за българския пазар, са към този момент над 30.

Както с всеки артикул от асортимента си, Kaufland обръща изключително внимание на индустриалните условия на личните марки артикули и тяхното високо качество. Гарантира го посредством регулярни инспекции в над 10 сертифицирани интернационалните лаборатории в Европа, а създадените в България лични марки артикули се ревизират от акредитираната лаборатория Глобалтест, като млечните и месните артикули се тестват на всеки три месеца.

За високото качество на продуктите приказва и необятният набор от интернационално приети документи, които имат. Сред тях са: FSC за стабилно стопанисване на горите и артикули с горски генезис, артикули без GMO (non-GMO), без глутен (Glutenfrei), без лактоза (Laktosefrei) и без наличие на скотски съставки (Vegetarian и Vegan), артикули от яйца на свободно отглеждани кокошки (Free range-eggs), стандарт за резистентен лов на риба (MSC), био развъждане и произвеждане (Bio/Eco) и други.

Продуктите под личните марки на Kaufland бяха посочени и като образец за „ безусловно най-високо равнище на качество “ от 1200 индивида, участващи в представителното и без значение пазарно онлайн изследване Qudal – Quality Medal за артикули под лична марка – България 2018/2019, проведено от ICERTIAS.

В резултат организацията присъди златен орден за качество Qudal с пет звезди, който се присъжда единствено на артикули и услуги, които са заели челната позиция в съответната категория на извършеното изследване.

В допълнение до края на май 2020 година Kaufland замрази цените на над 1000 продукта от своите лични марки като K-Classic, K-Bio, К-Take it Veggie, K-Free, K-Favorites и K-To Go. Още един метод, по който компанията подсигурява на своите клиенти качествени артикули на добра цена.

Повече за богатото многообразие от лични марки на Kaufland можете да намерите на kaufland.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР