Провокацията винаги е била най-сигурното средство за разпалването на любопитството

...
Провокацията винаги е била най-сигурното средство за разпалването на любопитството
Коментари Харесай

Меган и Кортни отново напомниха колко са секси заедно

Провокацията постоянно е била най-сигурното средство за разпалването на любознанието и интереса. А когато прибавим съблазън, артистичност и две световноизвестни персони - ситуацията става неконтролируемо.
 Меган Фокс, Boohoo и секси сбирката на актрисата с известната марка облекла
Секси, по-секси, Меган Фокс

Какво да чакаме от сбирката на актрисата с Boohoo

Дали това цели дуото Меган Фокс и Кортни Кардашиян не знаем, само че знаем, че малко откакто пусна техни общи фотоси, звездата от " Трансформърс " предизвика до краен лимит обществените мрежи.

Двете театралничат дружно в много нищожно и предизвикателно облекло. На първата фотография са опрели лица едно до друго, седнали на пода и гледат нагоре към камерата.

На втората Кортни е седнала в скута на Меган в банята. На третата двете са легнали на плочките, а актрисата е сложила ръка върху коляното на риалити звездата.

Всъщност, Меган Фокс и Кортни Кардашиян са доста близки - толкоз че даже излизат на двойни срещи с половиките си Machine Gun Kelly и Травис Баркър. Двете не демонстрират и за първи път сходна фамилиарност. Да, и тогава нещата бяха не по-малко предизвикателни и секси, само че несъмнено бяха много по-стилни. Сега за стилисти изобщо не може и да става дума.

Да се върнем обаче на актуалните три фотоси. Те се появиха в Instagram през вчерашния ден, 1 август, като единствено за ден събраха над три милиона лайкове и 14 хиляди коментара.

Естествено, причина за големия интерес е освен предизвикателният метод, по който двете известни със сексапила си дами театралничат, само че и фактът, че Меган Фокс заложи в поста към фотосите и същинска бомба със закъснител, която да цъка и да подхранва въображението и желанието на нейните почитатели.

" А дали да не си създадем OnlyFans? ", палаво пита тя, давайки си доста добре сметка какво значи и въпросът, и всичко това, което би последвало, в случай че закачката й стане реалност. И нищо чудно, въпреки всичко и Кортни Кардашиян не й отстъпва по провокациите.

Много от почитателите на Фокс (повече от 20 милиона) поддържат концепцията. " Не ни заплашвайте с положително превозване ", написа шеговито един от почитателите им, до момента в който различен коментар гласи: " Ако го направиш, безусловно ще взривиш интернет. "
 Меган Фокс, Кортни Кардашиян, Skims и предизвикателната им фотосесия
Когато Кортни и Меган останат без горнище

Опасно добра композиция

Дали ще виждаме Меган и Кортни все по-често и все по дружно... Хубавите неща стават постепенно, по тази причина ние ще чакаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР