Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души

...
Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души
Коментари Харесай

В БСП доволни: Провели над 150 срещи за "Визия за България"

Проведохме над 150 срещи в страната с над 5000 души за " Визия  за България ". Така даваме възможност  на всеки наш член, на всеки български жител, да взе участие като съавтор при основаването на нашето предложение за бъдещето на България, съобщи на съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия зам.-председателят на партията Кирил Добрев, представен от пресцентъра на социалистите.

По думите му задачата на плана е да препозиционира Българска социалистическа партия от съпротива към опция на настоящето ръководство. Кирил Добрев добави, че с изключение на срещите с организации, ПГ на " Българска социалистическа партия за България " е взела решение част от народните представители да излязат от Народно събрание и на ротационен принцип да обикалят страната за срещи с хората и разискване на плана на левицата. 

Кирил Добрев акцентира, че с изключение на тези срещи са били извършени и такива на интернационално ниво - среща с посланиците на страните членки на Европейски Съюз, двустранни срещи с посланиците на Полша и Холандия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР