проведе консултации с Румен Радев. Депутатите си тръгнаха разочаровани,

...
 проведе консултации с Румен Радев. Депутатите си тръгнаха разочаровани,
Коментари Харесай

Депутат от Възраждане: От 50 г. куршум не е летял към България от външна страна

" " организира съвещания с Румен Радев. Депутатите си потеглиха разочаровани, че огромна част от предложенията им не бяха признати.

" Винаги има късмет, ще беседваме с всяка една парламентарна група във връзка с политиките, които имаме за опазване на българския лев, финансовата самостоятелност на Република България, непредоставяне на военна помощ и въвличането на страната ни в спора в Украйна. Ако ни бъде връчен мандат, ще го върнем изпълнен ", безапелационен беше депутатът от " " Петър Петров в студиото на  " Денят ON AIR ".

Народният представител добави, че партията му ще направи всичко допустимо, с цел да има държавно управление в границите на това Народно заседание. И дефинира " " като най-последователната партия. Не скри разочарованието си от отхвърли за президента Радев за референдум за въвеждане на еврото.

" Остана ни единственият вероятен вид - да съберем над 400 000 подписа с въпроса " Да бъде ли непокътнат българският лев, до момента в който междинните приходи доближат 90% от средноевропейските ", уточни Петров пред Bulgaria ON AIR.

На срещата при президента от партията са поискали също Радев да сезира Конституционния съд за решението на Народно събрание да предоставим военната помощ за Украйна.

" След диалози с адвокати считаме, че това решение е противоконституционно. Също по този начин не считаме, че друга армия би трябвало да пази българското небе - би трябвало преди всичко българската войска да го охранява ", съобщи Петров.

Депутатът добави, че не вижда излаз от обстановката след отпадането на Миг-овете и при изискване, че " " е срещу закупуването на нови изтребители от Съединени американски щати.

" Решението - да използваме непознати самолети, не е положително. Българските водачи, които са подготвени на МиГ-овете, би трябвало да изоставен работа след приземяването им. Решение не може да се предложи в сегашния миг от страна на българските военни управлаващи ", уточни националният представител.

Той разяснява и убиийтвото на българския граничен служител на реда. Изрази задоволството си, че предлагането на " " за законодателни промени е било подкрепено от част от партиите.

" Много по-важна е предварителната защита. Армейски елементи, най-малко 1000 души, би трябвало да бъдат ситуирани на границата, с цел да можем да предотвратим влизането на незаконни мигранти в България. Помолихме за това и президента, той отговори, че това е една от възмажностите. Трябва нова ограда, само че най-хубавата отбрана за българската граница са българските бойци. От 50 година не е имало изстрел от периферия към българска територия, значима е предварителната защита, а не последващите наказания ", акцентира депутатът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР