Проучване в Обединеното кралство, сочи, че мъжете лъжат три пъти

...
Проучване в Обединеното кралство, сочи, че мъжете лъжат три пъти
Коментари Харесай

Вижте за какво най-много лъжат мъжете

Проучване в Обединеното кралство, сочи, че мъжете лъжат три пъти повече от дамите и то главно представителките на нежния пол. Според специалистите, че го вършат, с цел да впечатлят противоположния пол. Други споделят, че е с цел да не нараняват възприятията си. Трети декларират, че това се дължи на боязън, неустановеност, невярност или даже да накарат жена да прави секс с тях.
Кои обаче са най-честите неистини, които изричат?

1. Не съм женен/нямам другарка. Всъщност доста дами в съществуващи връзки внезапно откриват, че сътрудникът им в действителност е фамилен или е зает в други сантиментални връзки.

2. Ти си единствената жена, с която съм правил това. Казва това, с цел да ви впечатли или тъй като просто не помни? Какъвто и да е отговорът, каквато и да е истината, мъжете нормално признават това единствено откакто са изпили прекалено много алкохол.

3. Имах проблем с колата. Със сигурност наподобява, че това е по-лесно, в сравнение с да се постанова да се дават други пояснения.

4. Никога не бих те наранил. Едно е да кажеш нещо, друго е да го докажеш с дейности.

5. Излязох с нея, само че нищо не се случи. Не това ви сподели приятелката ви, която ги е видяла дружно в бара.

6. Гледам на нея единствено като на другар. Преведено, той е притеглен от нея.

7. Тя е просто сътрудник. Колко връзки се разпадат с помощта на сътрудници?

8. Ще ти се обадя на следващия ден. След това, в случай че инцидентно ги срещнете на улицата, те ви споделят „ Загубих номера ти “. Това в действителност е просто вежлив метод да ви кажа, че той не се интересува от вас. Ако се интересуваше, щеше да ви уведоми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР