Проучване установи, че носенето на очила ви прави 75% по-секси

...
Проучване установи, че носенето на очила ви прави 75% по-секси
Коментари Харесай

Как да изберете перфектните очила за вашия тип лице

Проучване откри, че носенето на очила ви прави 75% по-секси за противоположния пол. Искате да си купите нов чифт очила, само че се притеснявате, че избора на неправилна форма може да ви накара да изглеждате зле? Вероятно сте чели комплицирани управления за това по какъв начин да установите формата на лицето си, само че към момента не сте сигурни по какъв начин да продължите нататък в избора? Не се тормозете, прочетете нататък, с цел да намерите отговори на всички ваши въпроси, свързани с очилата.

Ето по какъв начин да изберете съвършените очила, съгласно формата на лицето:

Има шест съществени форми на лицето: продълговата, овална, с формата на сърце, квадратно, кръгло и с форма на елмаз. Бързият взор към огледалото не е задоволителен, с цел да определите формата на лицето си. За да разберете формата на лицето, следвайте напътствията ни за премерване:

Как да го измерите: Използвайте сантиметър. Докато мерите, сантиметърът не би трябвало да се огъва по лицето ви, а да бъде прав.

Какво да мерите: Ширината на челото, ширината на бузите и ширината на челюстта и дължината на лицето. Докато правите измервания, уверете се, че мерите най-широките или най-отдалечените точки.

Продълговато

Лицето е по-дълго, в сравнение с необятно. Челото, бузите и челюстта са съвсем със същата широчина.

Какви очила да носите: Използвайте огромни, необятни рамки с ясни линии.

Форма сърце

Линията на челюстта е изострена, бузите са необятни и челото е по-широко.

Какви очила да носите: очила, които сочат надолу и акцентират челюстта, като на водач. Можете също по този начин да носите очила без рамки, защото те не вършат лицето да наподобява прекомерно огромно.

Квадратно

Дължината на лицето и дистанцията сред бузите са съвсем идентични. Линията на челюстта, бузите и челото са идентични.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР