Процесът обикновено отнема години, но Фон дер Лайен заяви, че

...
Процесът обикновено отнема години, но Фон дер Лайен заяви, че
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Украинците принадлежат към нашето европейско семейство

Процесът нормално лишава години, само че Фон дер Лайен съобщи, че кандидатурата на Украйна ще бъде прегледана в границите на седмици

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че въпросникът, който тя самата връчи на украинския президент Володимир Зеленски по време на визитата си в Киев е значима стъпка напред, съобщи от Асошиейтед прес.

Фон дер Лайен съобщи пред Си Ен Ен, че отговорите на въпросника ще ѝ разрешат да реши дали да предложи страната като кандидатка за присъединение към Европейския съюз.

Процесът нормално лишава години, само че Фон дер Лайен съобщи, че кандидатурата на Украйна ще бъде прегледана в границите на седмици. Тя изрази убеденост, че украинците "принадлежат към нашето европейско семейство ".

"Вчера някой ми сподели: "Знаете ли, когато нашите бойци умират, желая да знаят, че децата им ще бъдат свободни и част от Европейския съюз ", добави Фон дер Лайен. "Те са в изключителна обстановка, в която би трябвало да предприемем изключителни стъпки ".

"За мен е ясно едно: след тази война, когато Украйна се възвръща, когато поддържаме Украйна във възобновяване на страната, това ще бъде придружавано от промени ", акцентира тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР