Противовъздушната отбрана на Сирия е унищожила повече от 30 крилати

...
Противовъздушната отбрана на Сирия е унищожила повече от 30 крилати
Коментари Харесай

Сирия унищожила над 30 крилати ракети и управляеми бомби на Израел

Противовъздушната защита на Сирия е унищожила повече от 30 крилати ракети и управляеми бомби по време на въздушните удари на Израел в ранните утринни часове през днешния ден.

Това настояват от отбранителния надзорен център на Русия, представени от организация " Интерфакс ".

Уточнява се, че при израелските въздушни удари, ориентирани против летище в югоизточната част на сирийската столица Дамаск, са били убити четирима сирийски бойци и ранени още шестима, прецизираха от съветския боен център.

Сирийската държавна новинарска организация САНА уточни по-рано, цитирайки боен източник, че сирийската противовъздушна защита " посрещна израелска въздушна офанзива, ориентирана към южния район и я попречиха да реализира която и да е от задачите си ".

Израелските въоръжени сили оповестиха по-рано, че нападат позиции на Иранската революционна армия в Сирия няколко часа след изстрелването на ракета към северните елементи на Голанските възвишения, които са следени от Израел.

" Започнахме да удряме позиции на Революционната армия на Иран на територията на Сирия. Предупредихме сирийските въоръжени сили да не се пробват да причинят вреди на израелски сили или територия ", подчертаха израелските въоръжени сили в " Туитър ".

Вчера министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху разгласи, че еврейската страна не желае иранско наличие в Сирия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР