Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт е обвинен в Румъния в изнасилване,

...
Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт е обвинен в Румъния в изнасилване,
Коментари Харесай

Депозираха обвинителния акт за изнасилване и трафик на хора срещу братя Тейт

Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт е упрекнат в Румъния в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група за полова употреба на дами.

Брат му Тристан и двама негови сътрудници са упрекнати в същото. Всички те отхвърлят обвиняванията.

Братята Тейт бяха задържани за първи път в дома им в Букурещ през декември. През март по решение на румънски арбитър те бяха преместени в домакински арест.

В обвинителния акт, подаден в съда в Букурещ, се споделя, че през 2021 година четиримата обвинени са образували проведена незаконна група, която е правила трафик на хора в Румъния, само че и в други страни, в това число Съединени американски щати и Обединеното кралство.

В него са посочени седем хипотетични жертви, които съгласно него са били вербувани от братята Тейт посредством подправени обещания за обич и брак.

Процесът няма да стартира незабавно и се чака да отнеме няколко години. Румънски арбитър разполага с 60 дни, с цел да се запознае с материалите по делото, преди то да бъде изпратено на съд.

Говорител на Андрю Тейт съобщи: " Приемаме опцията, която ни се дава, с цел да потвърдим тяхната непорочност. "

През 2016 година Андрю Тейт, някогашен кикбоксьор от британско-американски генезис, беше отхвърлен от английското телевизионно предаване Big Brother поради видеоклип, на който се виждаше, че атакува жена.

След това той закупи печална популярност в интернет, като Twitter го банна поради думите му, че дамите би трябвало да " носят някаква отговорност " за това, че са били полово насилвани.

Въпреки възбраните в обществените мрежи, той закупи известност, изключително измежду младите мъже, като разпространява това, което показва като свръхмъжествен и свръхлуксозен метод на живот, предава " Дарик ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР