Противно на очакванията, една от най-харесваните победителки в Мастършеф, забавната

...
Противно на очакванията, една от най-харесваните победителки в Мастършеф, забавната
Коментари Харесай

Зрители заливат с хейт Божана от Сървайвър: Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак

Противно на упованията, една от най-харесваните победителки в " Мастършеф ", занимателната и щура Божана Кацарова , съумя радикално да промени мнението на феновете за себе си след присъединяване си в " Сървайвър  ".

Откакто е влезнала в риалитито, готвачката е подложена на мощен и на моменти много унищожителен хейт в обществените мрежи , където потребителите постоянно показват неодобрение от държанието й.

Претенциите на Кацарова към този момент все по-често нервират и останалите участници в рисковия риалити формат. Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички против себе си в шоуто, доста скоро ще стане ясно.

Още повече, че все по-често залага на всевъзможни голотии, с цел да притегли погледите към себе си.

" И накара феновете да пият " Деган " срещу повръщане ", гласи един от многото много крайни мнения в мрежата по неин адрес. А в различен непосредствено я назовават " отпадък " поради " евтините опити да наподобява погледите ".

" Противно е това, което показваш всякога, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, елементарна и цялостен тъпанар. Селянка, която цялостен живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си предходна интервенция за смяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма по какъв начин да си я разбираем ", не стопират с атакуващите мнения феновете.

А най-малко към този момент Божана напълно не дава тип на човек, който се тормози какво въобще се приказва за нея отвън рамките на " Сървайвър ". Непукизмът й е изразен дотам, че тя все по-често употребява пошъл и безсрамен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще изчакаме, ще забележим, заключава " За дамата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР