Противниците на Турция използват икономически лостове за натиск над Анкара,

...
Противниците на Турция използват икономически лостове за натиск над Анкара,
Коментари Харесай

ЕРДОГАН ИЗРИГНА: Не успяха и няма да успеят да съкрушат Турция

Противниците на Турция употребяват стопански лостове за напън над Анкара, само че страната няма желание да трансформира курса си. Това съобщи президентът Реджеп Таийп Ердоган при идването си на конгреса на ръководената от него ръководеща „ Партия на справедливостта и развиването “ (ПСР) в Анкара, предава „ Анадолската организация “.

По думите на Ердоган, те не са съумели и няма да съумеят да съкрушат Турция. „ Определени сили през днешния ден заплашват Турция с стопански напън и рухване на курса на националната валута. Но никой няма да успее да спре развиването на Турция и да предотврати достигането на нейните цели “, означи турският водач. Ердоган означи, че Анкара няма да разреши образуването на зони, следени от терористи на своите южни граници, прецизира Фокус.

Задачата на конгреса на ПСР, преминаващ под надслова „ Нацията е единна, задачата е една “ е да внесе промени в Устава си в сходство с смяната на формата на държавно ръководство в Турция. На конгреса са поканени делегации от доста страни по света.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР