Протестите в Съединените щати срещу расизма и полицейското насилие продължават

...
Протестите в Съединените щати срещу расизма и полицейското насилие продължават
Коментари Харесай

Протестите в САЩ срещу расизма и полицейското насилие продължават

Протестите в Съединените щати против расизма и полицейското принуждение не престават към този момент 54-о денонощие. Най-сериозни са безредиците в Портланд.

Напрежението в града ескалира взривоопасно след публикуването на фрагменти на служители на реда без значки и униформи, които упражняват принуждение против стачкуващите.
Най-малко 11 души са починали при митингите в Съединени американски щати Недоволството от гибелта на Джордж Флойд докара и до вълнения зад океана
Протестиращите желаят от града да бъдат изведени федералните сили за сигурност, които се намесиха при преодоляването на безредиците през последните дни.
Протестите в Портланд: Кметът настоя за евакуиране на федералните сили В града всяка вечер имаше митинги против полицейското принуждение след убийството на Джордж Флойд
Президентът Доналд Тръмп обаче е безапелационен, че няма да допусне хаосът да обхване цялата страна.

„ Ще направя каквото е належащо, тъй като няма да допуснем в Ню Йорк, Филаделфия, Чикаго, Детройт и Балтимор да стане същата каша, както в Оукланд и Портланд. Всичко това е проведено от демократичните демократи “, съобщи президентът Доналд Тръмп.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР