Протестите свършиха. Кой протестирал - протестирал, кой градил нова партия

...
Протестите свършиха. Кой протестирал - протестирал, кой градил нова партия
Коментари Харесай

Виктор Димчев за края на протестите: По-бе-да!

Протестите свършиха. Кой протестирал - протестирал, кой градил нова партия - чака парламентарна беритба. Напролет ще забележим следващата измислица на Кунева/Манолова. Ще усетим накъде ще поеме фуражката-президент. Това написа фотографът и режисьор Виктор Димчев в персоналния си профил във Facebook във връзка все оповестеният завършек на митингите против кабинета и основния прокурор. Той е прочут с това, че брои недоволните жители на площада от началото на митингите.

"Кой ще оцелее от партийните водачи на класическите партии и ще гради нова коалиция. Балансьорите с шкембета ще разпределят порциите, рецензията и гневния звук против поддръжка за промени или захар в кафенцето. Патриотите ще избавят отново родината. Комитети, землянки, задруги и обединения ще осолят политиката. 99 на 100 от новите лица са остарели такива, пребоядисани, нагримирани с мистрията, колосани и изложени като прясна стока ", добави той.



"Дежурните потребни идиоти ще мрънкат, радикалничат, след това ще се отдадат на бирени вечеринки и фантазии за времето, когато отново страната ще зависи от хвърлените яйца. Дотогава - чакайте смяната, идва новото време, веднага ще ни оправят, дръжте се, значимото е да сме здрави. Едните - да си знаят, другите - да не престават да блеят. Защото по този начин ни харесва, съграждани. По-бе-да! ", приключва постът на Димчев.

Протестите свършиха. Кой протестирал - протестирал, кой градил нова партия - чака парламентарна беритба. Напролет ще...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР