Протестиращи майки от движението Системата ни убива настояват да бъдат

...
Протестиращи майки от движението Системата ни убива настояват да бъдат
Коментари Харесай

Майки от Системата ни убива поискаха да влязат при депутатите

Протестиращи майки от придвижването " Системата ни убива " упорстват да бъдат позволени в постройката на националното заседание. Засега защитата на Народното събрание не ги позволява.

С грозни викове и обиди, че са кърлежи и кръвопийци, протестиращите жители желаят да им се прояви нужното почитание и да бъдат пуснати измежду депутатите, с цел да проследят по какъв начин ще протекат дебатът и гласуването на държавния бюджет и гласуването на бюджета, който ще бъде обособен за обществено подкрепяне.
 Има Такъв Народ оферират промени в Закона за персоналната помощ
Има Такъв Народ оферират промени в Закона за персоналната помощ

Целта - да бъдат задоволени настояванията на майките на деца с увреждания

Не е доста ясно защо тъкмо стачкуват от " Системата ни убива ", нито какви са тъкмо техните претенции. При гражданките, които се пробваха още веднъж да вкарат дете на инвалидна количка, слязоха депутати от Има Такъв Народ - Тошко Йорданов и Станислав Балабанов, които се пробваха да ги успокоят, обяснявайки им, че занапред следва гласуването на закона. Депутатът от Политическа партия Христо Петров - Ицо Хазарта, също даде обещание на протестиращите, че ще изследва въпроса с настояванията им.
 Майките още веднъж упорстват за възобновяване на Фонд
Майките още веднъж упорстват за възобновяване на Фонд " Социална протекция "

Припомнят остарели претенции към някогашния обществен министър

Преди няколко дни от " Системата ни убива " с писмо до министър-председателя настояха още веднъж за приемане на Закон за персоналната помощ, като Кирил Петков ги предложения на среща на 24 февруари, четвъртък.

Те упорстват за промяната на зам.-министър Лазаров , който е един от основателите и реализаторите на " пошлата обществена политика за деца и хора с увреждания ", която разхищава средства и в това време убива.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР