Протестиращи граждани са обсадили районното управление на полицията в Нова

...
Протестиращи граждани са обсадили районното управление на полицията в Нова
Коментари Харесай

Нова Загора пламна! Обсадиха полицията, заклали мъжа на известната съдийка заради...

Протестиращи жители са обсадили районното ръководство на полицията в Нова Загора с искане за правдивост и за понижаване на престъпността в района. Поводът е убийството на брачна половинка на арбитър от Районния съд в града, написа " Марица ".

Недоволните жители хвърлиха яйца по постройката на полицейското ръководство. Хората обявиха, че се усещат дискриминирани в личната си страна поради това, че има още доста неразкрити закононарушения в града и не се усещат предпазени. Преди седмица причинителят на убийствотое трябвало да бъде настанен в психиатрия,след като намушкал чужд.

Убийството на брачна половинка на съдията е станало в денонощен магазин в региона на пазара в града. Мъжът е направил забележка на причинителя, последвал е скандал и намушкване с нож.Свидетели на убийството са станали брачната половинка на жертвата, която е настоящ арбитър в Районен съд - Нова Загора и детето му.

Извършителят е арестуван директно след закононарушението. Предстои да бъде арестуван за 72 часа, а при започване на идната седмица ще му бъде поискана непрекъсната мярка за задържане под стража./blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР